Zilveren+LTO+Noord+speld+voor+Teus+Kool
Nieuws
© Nieuwe oogst

Zilveren LTO Noord speld voor Teus Kool

Teus Kool heeft gisteravond, bij zijn afscheid als provinciaal bestuurslid van LTO Noord Gelderland, de zilveren speld van LTO Noord gekregen.

Kool begon als bestuurder bij de CBTB. Toen de GLTO is ontstaan in 1996, werd Kool voor een aantal jaar bestuurslid voor het provinciaal bestuur Gelderland van de GLTO, vooral vanuit het rivierengebied.

Vier jaar is hij ertussenuit geweest, waarna hij weer werd gevraagd om bij het ontstaan van LTO Noord die functie weer te bekleden. Tot eind 2014 was Kool provinciaal bestuurslid van LTO Noord Gelderland.

Kool heeft zich jarenlang ingezet voor het behartigen van de belangen van boeren en tuinders die lid zijn van LTO Noord en haar voorgangers. Hij heeft veel voor de provinciale horizontale belangenbehartiging in Gelderland betekend.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  60 %
 • Donderdag
  4° / 1°
  50 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  70 %
Meer weer