Televisieprogramma over eetgewoonten

Voor een nieuw televisieprogramma zoekt Eyeworks boeren- of telergezinnen met kinderen die het leuk vinden om voor vijf dagen van eetgewoonten te ruilen met een ander gezin.

Televisieprogramma+over+eetgewoonten
© NVT

Het gaat hierbij om een ruil van ingrediënten en de manier waarop er wordt gekookt en gegeten.

Veel Nederlanders halen tegenwoordig voorverpakt vlees, groente of zuivel in de supermarkt. Vaak weten ze niet wat er met de producten is gebeurd of waar het vandaan komt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Een boer of teler daarentegen is elke dag bezig met de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Is het werk van de boer of teler terug te zien in hun eigen keuken? En wat voor een soort keuzes maakt de Nederlandse boer of teler als het gaat om zijn eigen eten?

Door het betrekken van een boeren- of telerfamilie bij het programma, hoopt Eyeworks andere gezinnen en kijkers te enthousiasmeren voor een bewuste eetstijl. LTO Noord biedt haar leden graag de kans aan om mee te doen.

Nieuwsgierig?

Ben jij of ken jij zo’n gezin die dit experiment aan durft te gaan? Ben je nieuwsgierig wat en hoe andere gezinnen eten? Of wil je graag met jouw boodschappenbudget of eetgewoonten andere gezinnen overtuigen? Geef je dan nu op via meedoen@eyeworks.tv

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer