Peilbeheer Aa en Maas

Den Bosch - Waterschap Aa en Maas verzorgt binnenkort vier bijeenkomsten over het nieuwe peilbeheer.

De afgelopen periode heeft het waterschap het peilbeheer onder de loep genomen. Het nieuwe beleid is vastgelegd in een nota peilbeheer. Dit is gebeurd in samenspraak met de provincie, ZLTO, BMF, IVN en terreinbeheerders.
In de vrij afwaterende gebieden streeft het waterschap zoveel mogelijk naar één stabiel streefpeil. Daarbij houden ze een marge aan voor droge of natte situaties.
Aa en Maas spreekt van een streefpeil omdat ze dit peil niet onder alle omstandigheden kan garanderen. De vrij afwaterende gebieden bestrijken het hele werkgebied van Aa en Maas, met uitzondering van de polders in het district Hertogswetering. In de poldergebieden zijn de afgelopen jaren al peilbesluiten vastgesteld.

Inloopmiddagen

Waterschap Aa en Maas houdt vier inloopmiddagen over de nieuwe nota peilbeheer: op 26 januari bij het districtskantoor Beneden Aa aan de Dorpsstraat 18 in Loosbroek, op 27 januari bij het districtskantoor Boven Aa aan de Piet Mondriaanstraat 11 in Deurne, op 30 januari bij het districtskantoor Raam aan de Gildekamp 12f in Cuijk en op 2 februari bij het districtskantoor Hertogswetering aan de Wargaren 28 in Lith.
De bijeenkomsten zijn steeds van 13.30 tot 16.30 uur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer