%27Kippenslachterij+Plukon+te+koop%27
Nieuws
© Plukon

'Kippenslachterij Plukon te koop'

Kippenslachterij Plukon staat te koop, meldt de Stentor. Topman Peter Poortinga heeft dat vorige week in een brief aan zijn zakelijke relaties meegedeeld. Plukon wil dat verhaal bevestigen noch ontkennen, geeft de slachterij desgevraagd aan.

Plukon heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland en wil verder groeien in Europa. De slachterij heeft ambities om haar toonaangevende rol in de Europese pluimvee-industrie te behouden en waar mogelijk uit te breiden.

Afgelopen zomer deden al geruchten de ronde dat het bedrijf te koop stond, weet de Stentor. Topman Peter Poortinga liet toen blijken de integratie van recent overgenomen bedrijven eerst te willen voltooien. Daarna zou moederbedrijf Plukon meer geld opbrengen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  25° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  60 %
Meer weer