Infobijeenkomst snel internet Venray

Glasweb Venray houdt dinsdag 13 januari een informatiebijeenkomst voor ondernemers over snel internet via glasvezel. De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel Asteria, Maasheseweg 80a in Venray en duurt van 8.30 tot 10.30 uur.

In Venray ligt momenteel een voorstel om snel internet via glasvezel daadwerkelijk te realiseren. Maar glasvezel komt er alleen als voldoende inwoners en bedrijven bereid zijn ‘ja’ te zeggen en zich aan te melden bij Glasweb Venray.
Glasweb Venray is een initiatief dat is ontstaan uit de dorps- en wijkraden. Glasweb Venray heeft zich het afgelopen jaar ingezet om snel internet in gemeente Venray inclusief het buitengebied mogelijk te maken. Verschillende leden van de LLTB afdeling Venray hebben hierin hun steentje bijgedragen. Er is grote behoefte aan snel internet in het buitengebied. Dat blijkt uit reacties van leden die de LLTB afdeling Venray krijgt.
Ondernemers die graag snel internet willen, moeten zich aanmelden voor 15 januari. Als na de 15de blijkt dat er te weinig animo is, gaat het project niet door. Dan is de kans dat het buitengebied in de toekomst tegen vergelijkbare tarieven snel internet kan krijgen, zeer klein.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer