Goed+jaar+voor+Veiling+Rhein%2DMaas
Nieuws
© Rhein-Maas

Goed jaar voor Veiling Rhein-Maas

Veiling Rhein-Maas bereikte in 2014 een omzet van meer dan 330 miljoen euro. Dit betekent een omzetgroei van 7 procent ten opzichte van het vorig jaar.

De veiling gaat zich in 2015 meer focussen op het uitbouwen van de relatie met haar aanvoerders en klanten. Zo organiseert de veiling begin van het jaar een klanten- en aanvoerdersdag waar ´inspireren´ en ´verbinden´ de centrale thema´s zijn.

Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen is de enige bloemen- en plantenveiling in Duitsland.

Ivesteringen

Veiling Rhein-Maas blijft de komende jaren sterk in haar klok investeren met diverse strategische projecten waarvan sommige in het voorbije jaar reeds als pilot zijn ingezet en in 2015 blijvend uitgerold gaan worden.

Relatiebeheerder

Nadat er in 2013 een extra relatiebeheerder voor de Duitse markt bij kwam, werd eind 2014 een relatiebeheerder speciaal voor de Franstalige markten aangetrokken, om toekomstig Franstalige klanten meer aan de marktplaats te kunnen binden.

Ook aan assortimentsverbreding wordt in 2015 verder intensief gewerkt. Deze verbreding gaat steeds in goed overleg met klanten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  24° / 14°
  0 %
 • Woensdag
  30° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  32° / 17°
  40 %
Meer weer