%E2%80%98Gebiedsco%C3%B6rdinator+belangrijk+bij+Salland+Deal%E2%80%99
Nieuws
© LTO Salland

‘Gebiedscoördinator belangrijk bij Salland Deal’

Salland - Samen Salland sterker maken op het gebied van landbouw, water, natuur en landschap. Dat is de missie en het doel van Salland Deal. Gedeputeerde Hester Maij kreeg donderdagmiddag tijdens het symposium over Salland Deal het bidbook overhandigd.

Josien van RiemsdijkDeelnemers zijn stichting IJssellandschap, LTO Noord Salland, waterschap Groot Salland, gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte, pachtervereniging Deventer, ANV Groen Salland en Kostbaar Salland. Ze willen met Salland Deal meerwaarde genereren voor het Sallands landschap en voor de gebruikers en beheerders. Voorzitter Ben Haarman van LTO Noord Salland vertelt erover.

Weer

 • Dinsdag
  19° / 6°
  10 %
 • Woensdag
  21° / 8°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 7°
  10 %
Meer weer