Bidbook+Salland+Deal+voor+gedeputeerde+Maij
Nieuws
© Salland Deal

Bidbook Salland Deal voor gedeputeerde Maij

Samen Salland sterker maken op het gebied van landbouw, water, natuur en landschap. Dat is de missie en het doel van Salland Deal. Gedeputeerde Hester Maij kreeg donderdagmiddag tijdens het symposium over Salland Deal het bidbook overhandigd.

Deelnemende partijen bij de Salland Deal zijn: stichting IJssellandschap, LTO Salland, Waterschap Groot Salland, de gemeenten Deventer, Olst -Wijhe en Raalte, pachtervereniging Deventer e.o., ANV Groen Salland en Kostbaar Salland.

Zij willen met de Salland Deal meerwaarde genereren voor het Sallands landschap en voor de gebruikers en beheerders daarvan.

Samenwerking

Afdelingsvoorzitter Ben Haarman van LTO Salland zit in de projectgroep van Salland Deal. 'Het bidbook bestaat uit een dynamisch programma van verschillende projecten op het gebied van landbouw, water, natuur en landschap. Waarbij overlap van functies praktijk is en samenwerking van verschillende partijen een absolute voorwaarde is.'

Haarman: 'Overal wordt bezuinigd. Maar op basis van projecten is er wel geld binnen te halen voor het gebied.'

Weer

 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
 • Woensdag
  17° / 6°
  20 %
 • Donderdag
  17° / 6°
  70 %
Meer weer