LLTB%3A+boeren+bij+Weerterbos+meld+je
Nieuws
© Edelhert, kansrijk van Reichsw

LLTB: boeren bij Weerterbos meld je

LLTB-afdeling Weerterland roept alle boeren met gronden in de buurt van het Weerterbos op zich te melden bij de LLTB.

Een aantal grondeigenaren is onlangs benaderd door de provincie om te praten over het mogelijk loslaten van edelherten in de vrije wildbaan. De provincie wil weten hoe onder meer boeren hier tegenover staan.

Verder wil Limburg een inschatting maken van mogelijke schade die kan ontstaan. LLTB wil met de gebruikers en de eigenaren van deze gronden gezamenlijk bespreken hoe de belangen het beste kunnen worden behartigd.

Melden

Boeren kunnen zich melden bij Karin Ridderbeks door een e-mail te sturen naar kridderbeks@lltb.nl onder vermelding van 'Weerterbos'. LLTB nodigt deze boeren dan uit voor een besloten bijeenkomst over dit onderwerp.

Weer

 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer