Find my cow nieuw in SensOor

Met de functie Find my Cow in de CowManager Sensoor zijn eenvoudig en snel attentiekoeien te vinden in de stal. SensOor communiceert direct met de Android smartphone, waardoor er geen extra routers of andere dure apparatuur nodig zijn.

Find+my+cow+nieuw+in+SensOor
© Agis

Met de CowManager SensOor zijn de koeien 24/7 in beeld. Met de nieuwe functie is ook direct te zien waar een dier zich bevindt in de stal. Koeien vinden voor inseminatie of een behandeling is vaak een tijdrovende en een kostbare activiteit. Dit is nu verleden tijd.

De veehouder selecteert de koeien die hij wil vinden. Lopende door de stal verschijnt een overzichtelijke lijst, waarbij de dichtstbijzijnde attentie koe bovenaan verschijnt.

CowManager SensOor

CowManager SensOor is ontwikkeld door Agis Automatisering. SensOor wordt tegelijk met het elektronische oormerk bevestigd. Dit oormerk kan direct voor goedkope universele herkenning in de melkstal worden gebruikt.

CowManager SensOor systeem bestaat uit een sensor aan het oor en bevat vier softwaremodules: Vruchtbaarheid, Gezondheid (met temperatuur), Voeding en vanaf nu de nieuwe optie: Find My Cow.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer