Pantera met 1,7 meter bodemvrijheid

Met een bodemvrijheid tot 1,70 meter is de nieuwe Pantera 4502-H in te zetten in hoge maïsbestanden of zonnebloemen zonder het gewas te beschadigen.

Pantera+met+1%2C7+meter+bodemvrijheid
© eigen foto Amazone

De bestuurder kan de complete machine met een druk op de knop van de boordcomputer omhoog zetten tot 1,70 meter bodemvrijheid. De hoogteverstelling is hydraulisch.

In deze verhoogde stand is de spoorbreedte tussen 2,10 en 2,60 meter te verstellen. Ondanks het hogere zwaartepunt blijft de Pantera 4502-H stabiel en is deze in te zetten in de meeste culturen en rijenafstanden.

Kleinere percelen

Een kenmerk van de Amazone-oplossing ligt in het nog steeds brede spectrum van de spoorbreedteverstelling. Voor normaal gebruik, waarvoor de bodemvrijheid van 1,25 meter voldoende is, kan de spoorbreedte tussen 1,80 en 2,40 meter worden ingesteld.

Vooral voor loonbedrijven kunnen hiermee ook voor de standaard toepassingen op kleinere percelen met geringe spoorbreedte optimaal werken. Zij kunnen hun gewasbeschermingsdiensten flexibel aanpassen aan de verschillende klanten en culturen.

Automatisch stuursysteem

Met de Pantera 4502-H worden de toepassingsmogelijkheden voor gewasbescherming aanzienlijk uitgebreid. Een automatisch stuursysteem zorgt ervoor dat de wielen exact tussen de rijen lopen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer