Sectorpromotie op bulkwagens Agrifirm

Als promotie van haar leden en de agrarische sector, plaatst Agrifirm stickers op de bulkauto’s. Op deze stickers staan foto’s van kwaliteitsproducten.

Sectorpromotie+op+bulkwagens+Agrifirm
© Agrifirm

De Nederlandse agrarische sector is wereldwijd toonaangevend op gebied van productiviteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en dergelijke.

‘Dat is een prestatie van veehouders en telers waar we met recht trots op mogen zijn’, zegt Ton Loman, voorzitter van de Agrifirm-hoofddirectie. ‘Heel Nederland zou hier trots op moeten zijn.’

Miljoenen mensen

Agrifirm plakt daarom mooie foto’s van prachtige kwaliteitsproducten op de bulkwagens. ‘Miljoenen mensen genieten dagelijks van deze producten die mogelijk worden gemaakt door onze veehouders en telers’, zegt Loman.

De eerste bulkwagen voorzien met de nieuwe foto’s rijdt inmiddels op de weg. De komende maanden worden de overige, ruim honderd, bulkwagens voorzien van deze stickers.

Campagne

Loman: ‘Met deze sectorpromotie willen we onze trots op de Nederlandse veehouders en telers graag verspreiden en overbrengen. Veel mensen zien deze Agrifirm-bulkwagens rijden.’

Het plaatsen van de foto’s op de bulkwagens is een onderdeel van de campagne ‘mede mogelijk maken’ die Agrifirm dit voorjaar startte. Zie www.medemogelijkmaken.com.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 11°
  20 %
 • Maandag
  20° / 11°
  45 %
 • Dinsdag
  23° / 11°
  20 %
Meer weer