Wedstrijd om biovoedsel

De biologische ketenorganisatie Bionext gaat op zoek naar het populairste bioproduct in Nederland. Suggesties voor de verkiezing kunnen tot 1 september worden ingediend.

De genomineerde producten worden vanaf 18 september gepresenteerd op een aparte verkiezingswebsite. Bionext promoot deze site tijdens de Bio10daagse in september en de maanden daarna onder het brede publiek.
Iedereen die wil kan via de website stemmen op een van de genomineerde producten. In januari wordt de winnaar bekendgemaakt.
Bionext denkt met de verkiezing meer bekendheid te geven aan de diversiteit in biologisch voedsel. ‘Er worden ontzettend veel heerlijke biologische producten gemaakt. Met deze verkiezing bieden we producenten de kans om hun mooiste product extra onder de aandacht te brengen van het grote publiek’, legt Bionext-directeur Bavo van den Idsert uit.
Consumenten die meedoen mogen ook een toelichting geven op hun keuze. Van den Idsert: ‘Bionext wil weten wat mensen belangrijk vinden bij het kopen van biologische producten. Voor de sector is dat belangrijk bij het ontwikkelen van nieuwe producten.’

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 9°
    65 %
Meer weer