Training ‘Meer halen uit je locatie’

ZLTO houdt op dinsdag 30 september de workshop ‘Haal meer uit je (verkoop)locatie’. Deze vindt plaats bij D’n Aspergehof in Mierlo en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie leidt de workshop. ‘Bijeenkomsten op de boerderij zijn helemaal in en dat is eigenlijk niet zo vreemd’, vindt ze.
‘Er wordt niet zo heel snel meer buiten de deur vergaderd en als dat wel het geval is, gaan mensen op zoek naar een inspirerende locatie, ver weg van de dagelijkse drukte en kantoor. Waar kan dat beter dan op het platteland?’
Wat voor agrarische bedrijven als gewoontegoed wordt beschouwd, is voor anderen een bijzondere beleving. ‘En beleving, daar draait het allemaal om’, zegt Kerkhoven. ‘Neem je gasten mee op reis in de belevingswereld van de agrarische ondernemer. Blijf gewoon jezelf, vertel gepassioneerd, deel verhalen, laat hen voelen, proeven en genieten.’
Dat gevoel, dat je direct weet wat je kunt verwachten bij een bezoek op je bedrijf, moet je direct ervaren bij een eerste kennismaking, zegt Kerkhoven. Dat eerste contact is vaak online, dus het is volgens haar van belang dat je online ook je visitekaartje afgeeft. Geen foto’s van keurige vergadertafels en stropdassen, maar aan tafel in de landelijke keuken of tussen de asperges of op het land.
Kerkhoven: ‘Geef je gasten letterlijk een kijkje in de keuken. Hoe moet je website er tegenwoordig uitzien, wat voor informatie moet erop staan en moet je bijvoorbeeld ook op sociale media?’ Dat zijn vragen die onder meer in de workshop aan bod komen.
Kan iedereen met een ‘ruimte over’ een vergaderlocatie beginnen? Ja, dat kan, maar of het ook werkt, is de vraag. ‘Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wil je er serieus verdiensten uithalen, dan zijn een gedegen voorbereiding en plan van aanpak vereist.’ Dat je het naast je agrarische bedrijf kunt runnen, daar is Kerkhoven van overtuigd.
Wat is het succesrecept voor je locatie? Tijdens de workshop deelt Kerkhoven praktische tips en inspireert ze de deelnemers om de vertaalslag te maken naar hun bedrijven.
Beschik je over een ruimte? Waar moet die ruimte dan, praktisch gezien, aan voldoen? En als het dan allemaal spic en span is, is de hamvraag natuurlijk: hoe word je gevonden in vergaderland?

Aanmelden

Aanmelden voor de inspiratieworkshop kan via de agenda op de ZLTO-website. Deelname kost 175 euro, inclusief lunch en exclusief btw. Niet-leden zijn eveneens van harte welkom, maar betalen 250 euro. De kosten kunnen ondernemers als scholings- of ontwikkelingskosten voor hun bedrijf van de belasting aftrekken.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer