Kennisuitwisseling+met+Indiase+melkveesector
© EZ

Kennisuitwisseling met Indiase melkveesector

Een groep melkveehouders en dierenartsen vertrekt morgen naar India. Het betreft een kennisuitwisseling rond melkveehouderij gefinancierd door E-Motive en provincie Overijssel. Thema is antibioticareductie.

Gezien het grote risico van de antibioticaresistentie in beide landen en de aanvullende expertise die in zowel Nederland en India is opgebouwd, biedt deze uitwisseling een kans om rond de antibioticareductie in de melkveehouderij tot een breed gedragen oplossing te komen.

Een bezoek aan veterinaire instituten en een kenniscentrum over medicinale planten staan op het programma voor de reis. In november volgt een tegenbezoek uit India aan Nederland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 13°
  50 %
 • Zondag
  27° / 15°
  30 %
 • Maandag
  28° / 15°
  50 %
Meer weer