Inkoop+zonnepanelen+via+Tenten+Solar
© Nieuwe Oogst

Inkoop zonnepanelen via Tenten Solar

LTO Energie ondertekende onlangs een overeenkomst met het bedrijf Tenten Solar voor de levering van zonnestroominstallaties in de vierde ronde Vraagbundeling Zonnepanelen.

Na een aanbestedingstraject is Tenten Solar als beste uit de bus gekomen met een scherp aanbod voor turn-key geleverde installaties. Leden van LLTB, LTO Noord en ZLTO kunnen gebruik maken van project Vraagbundeling Zonnepanelen.

LTO Energie heeft bij de aanbesteding niet alleen gekeken naar de prijs. Ook de technische kwaliteit van de zonnepanelen, het rendement en de betrouwbaarheid van de leverancier speelden een belangrijke rol.

Ruime ervaring

Tenten Solar heeft ruime ervaring heeft op het gebied van agrarische projecten. Het bedrijf is in heel Nederland actief en heeft per regio installateurs beschikbaar voor de installatie en service.

Vraagbundeling Zonnepanelen is gericht op het ondersteunen van LTO-leden bij het installeren van zonnepanelen op agrarische gebouwen. Gezamenlijk inkopen maakt zonne-energie aantrekkelijk, ook zonder subsidie.

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 9°
  70 %
Meer weer