LTO aan dialoogtafel aardbevingsgebied

LTO Noord krijgt een plek aan de dialoogtafel 'Aan Tafel'. Het overleg moet bijdragen aan het herstel van vertrouwen van de inwoners van het aardbevingsgebied.

Oud-staatssecretaris Pieter van Geel van milieu en oud-burgemeester Jacques Wallage van Groningen keken in opdracht van Gedeputeerde Staten of de dialoogtafel een bijdrage kan leveren aan het herstel van vertrouwen.

Zij presenteerden vandaag hun rapport. Voorzitter van Nederlandse Verwijdering Metalektro Producten Jan Kamminga en Wallage zijn door commissaris van de Koning Max van den Berg daarna als voorzitters van de dialoogtafel aangesteld.

LTO Noord-bestuurder Annete van Velde neemt namens LTO Noord deel aan het overleg.

Weer

 • Zaterdag
  24° / 8°
  10 %
 • Zondag
  22° / 10°
  10 %
 • Maandag
  24° / 10°
  10 %
Meer weer