Lemken ploeg met Isobus-besturing

Met TurnControl Pro biedt Lemken voor het eerst een Isobus-ploegbesturing voor de aanbouwwentelploeg Juwel. Het zorgt voor extra bedieningscomfort bij het ploegen.

Lemken+ploeg+met+Isobus%2Dbesturing
© eigen foto Lemken

Lemken heeft al zeer lang ervaring met elektronische ploegbesturingen. Anders dan bij zaaitechniek en gewasbescherming, heeft Lemken de Isobus-norm bij ploegen nog niet doorgevoerd.

De ploegbesturing TurnControl van de aanbouwwentelploeg Juwel heeft optimale mogelijkheden voor een Isobus-bediening. Met TurnControl Pro zijn functies makkelijk via de CCI 200-terminal of het Isobus-systeem van de trekker aan te sturen.

Beeldscherm

De gebruikersinterface op het beeldscherm is intuïtief en overzichtelijk, zodat alle ploeginstellingen makkelijk zijn uit te voeren. Door gebruik te maken van joysticks of de multifunctionele handel van de trekkers is het bedieningscomfort verder uit te breiden.

Met TurnControl Pro bij Juwel 8 worden de ploegwenteling en ook de instelling van de overrug-overbuikpositie, de werkbreedte en werkdiepte standaard via het hydraulische steunwiel geregeld. Ook de gps-gestuurde instelling van de werkbreedte is al voorbereid.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  4° / -3°
  10 %
 • Zondag
  6° / 2°
  20 %
 • Maandag
  8° / 5°
  50 %
Meer weer