Fruitrassen+centraal+op+Kennisdag
© Willem Dijkema

Fruitrassen centraal op Kennisdag

De verschillende fruitrassen staan dit jaar extra in de schijnwerpers tijdens de Kennisdag van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), Productschap Tuinbouw (PT) en PPO-Fruit.

Dit evenement, dat op vrijdag 22 november plaatsvindt in het Hof van Wageningen, is het jaarlijkse podium voor de presentatie van de laatste onderzoeksresultaten, nieuwe inzichten, ervaringen en adviezen in de fruitteelt.

De Nederlandse fruitteler gebruikt de Kennisdag om up-to-date te blijven op zijn vakgebied. Naast de lezingen is de infomarkt met stands van toeleverende bedrijven en van PPO-Fruit een belangrijk programmaonderdeel.

Nieuwe producten

Op de Kennisdag voor de Fruitteelt komen hard-, steen- en houtig kleinfruittelers en vele sectorgenoten. Het is een uitstekende gelegenheid nieuwe producten te tonen en diensten kenbaar te maken aan de fruitteeltsector.

De Kennisdag begint om 9 uur en eindigt om 16:30 uur. Voor meer informatie: info@nfofruit.nl. Bezoekers kunnen zich digitaal aanmelden via de website van de NFO.

Weer

 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer