De+nieuwe+Kanzi+is+er+weer
© FruitMasters

De nieuwe Kanzi is er weer

Weerman Piet Paulusma gaf gisteravond tijdens zijn weerbericht het startsein voor het nieuwe Kanzi-seizoen. Vanaf vandaag ligt de Kanzi-appel weer in de supermarkten.

Het was even wachten, want de appels van het clubras van Fruitmasters moesten precies goed van smaak en textuur zijn, maar nu is het dan ook zover: de pluk van Kanzi is de afgelopen weken begonnen.

Kanzi-telers zijn de boomgaard ingetrokken om de appels te plukken, die vanaf vandaag via veiling Fruitmasters in de supermarkten, speciaalzaken en op de markt te vinden zijn.

Opvallend

Na gisteren de promotie op televisie bij Piets Weerbericht reist er vandaag een promotieteam langs de radiostations om de Kanzi onder te aandacht te brengen.

Naast aandacht op radio en televisie, sociale media en in JT-bioscopen wordt Kanzi nadrukkelijk in beeld gebracht op reclamemasten langs de snelweg en zelfs met een speciale Kanzi-stadsbus die door Amsterdam rijdt.

Promotieteams

Vanaf 2 november trekken promotieteams naar winkelcentra om appels uit te delen. Dat doen ze met een opvallende Kanzi-auto met aanhanger in de vorm van een Kanzi-appel.

Kanzi is een kruising van Gala en Braeburn. Het is een appel met een extra smaak en een bijzondere 'bite'. Kanzi is inmiddels uitgegroeid tot een groot merk met een goede naamsbekendheid.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
 • Zondag
  10° / 4°
  70 %
Meer weer