RFC Development Centre Singapore

Royal FrieslandCampina (RFC) opent een Development Centre in Singapore. Dat richt zich op de ontwikkeling van zuiveldranken en kindervoeding, specifiek toegespitst op de Aziatische consument.

Met de opening van het centrum in het Singapore Science Park wordt het belang van de Aziatische consument onderstreept, benadrukt RFC-bestuursvoorzitter Cees ‘t Hart.

'De opening van het Development Centre in het hart van Azië maakt deel uit van ons streven om continu te blijven ontwikkelen en innoveren. Dat om niet alleen vandaag, maar ook morgen aan de eisen van onze consumenten in Azië te kunnen voldoen', aldus 't Hart.

Voeding en productontwikkeling

In het development centre is alle RFC-expertise op het gebied van voeding en productontwikkeling van de business groep Consumer Products International (CPI) in Azië geconcentreerd.

Het vormt een verlengstuk van het Innovation Centre van FrieslandCampina dat volgende maand in Nederland wordt gestart.

Regiokantoor

Om het belang van de Aziatische consument te onderstrepen, zette RFC in 2011 een regiokantoor in Singapore op. Dat is strategisch gelegen nabij de lokale activiteiten in China, Hongkong, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen, Thailand en Vietnam.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer