GroenTechniek Holland 2013 volgeboekt

Met 150 deelnemers die ruim vierhonderd merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is de nieuwe beurs GroenTechniek Holland 2013 in Biddinghuizen volgeboekt. De organisatie creëert extra vierkante meters voor bedrijven die zich nu nog willen aanmelden.

In totaal zijn er zo’n vierduizend maaiers, trekkers, werktuigen en handgereedschappen om te bekijken, vergelijken en zelf te besturen. Daarmee biedt dit nieuwe, tweejaarlijkse totaalevenement alles voor professionals in de groene, openbare ruimte.

Nieuwe grasmat

'Alle marktleiders en toonaangevende merken zijn met exposities en demonstraties van de partij op Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor de demo’s van de vele machines en gereedschappen wordt de grasmat zelfs opnieuw ingezaaid', zegt beursmanager Willem Bierema.

De beurs is bedoeld voor iedereen die actief is in de groene ruimte. Denk aan hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, medewerkers van gemeenten, waterschappen, werkvoorzieningsschappen, verhuurbedrijven, wegenbeheerders, recreatiebedrijven en loonwerkers.

Noviteiten

De deelnemers komen naar Biddinghuizen met nieuwe producten en diensten. Deze dingen mee naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs.

De jury maakt de winnaar bekend op de eerste beursdag, woensdag 10 september. GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september dagelijks open van 10 tot 18 uur.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer