Bertha 38 topstuk Oranjeprullaria

Bertha 38 is deze week toegevoegd aan de Oranjeprullaria die Van Helden Relatiegeschenken in Tiel voor de komende troonswisseling maakt.

Bertha+38+topstuk+Oranjeprullaria
© Van Helden Relatiegeschenken

Al weken kleuren de productieruimten en het magazijn van Van Helden oranje. Na het interview met kroonprins Willem-Alexander woensdagavond, waarin hij zei: 'Ik heet Willem-Alexander. Willem IV staat in de wei naast Bertha 38', werd het assortiment uitgebreid.

Van Helden komt met petten, mokken en T-shirts die worden gesierd door een cartoon van twee koeien, genaamd Bertha 39 en Willem IV. De laatste met kroon en koningsmantel.

Volle toeren

Directeur Arno van Helden: 'De uitspraak van prins Willem-Alexander konden we natuurlijk niet naast ons neerleggen. Hier moesten we iets leuks mee doen!'

Een professionele illustrator maakte exclusief voor Van Helden een komische cartoon, die we op diverse artikelen verschijnt.

Eerste bestellingen

'Nog dezelfde dag kregen we de eerste bestellingen al binnen. Het is een mooie aanvulling op onze artikelen met een officiëler tintje, zoals de mokken met een officieel portret van het koningshuis dat vooral bij bedrijven gretig aftrek vindt', stelt Van Helden.

'Ik verwacht dat de T-shirts met Bertha 38 en Willem IV een hype worden.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer