Tommies+snacktomaatjes+wint+award
© Greenery

Tommies snacktomaatjes wint award

The Greenery heeft met de Tommies snacktomaatjes de PMA Impact Award gewonnen op een beurs in de Verenigde Staten.De award in de categorie 'Excellence in Packaging' is een beloning voor innovatie en kwaliteit van verpakking.
Tommies heeft de prijs gewonnen vanwege de shaker cup, het zakje en de emmer.

De organisatie van de PMA-beurs voor groente en fruit in Anaheim heeft een groot aantal innovatieve verpakkingsconcepten ontvangen. Uit deze grote selectie zijn 25 verpakkingen genomineerd op marketing, duurzaamheid, het gemak voor de consument, voedselveiligheid en het gemak voor de aanbodketen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  6° / 3°
  70 %
 • Zaterdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer