Hoeksche organisaties en gemeenten op linie

Gemeenten en organisaties uit het bedrijfsleven en het maatschappelijk veld op de Hoeksche Waard gaan weer hechter samenwerken.

Dit voorjaar bundelden 7 Hoeksche organisaties, waaronder LTO Noord-afdeling Hoeksche Waard de krachten in Platform Hoeksche Waard Middenveld.

Aanleiding was de verminderde samenwerking met het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW), waarin de 5 gemeentebesturen zitting hebben.

Nationaal Landschap

Plannen voor het Nationaal Landschap konden daardoor niet goed van de grond komen, stelt het platform. Recent nam het platform deel aan verschillende overleggen en het halfjaarlijkse overleg met het SOHW-bestuur.

Hieruit bleek dat ook bestuurders er veel aangelegen is om met het middenveld hechter samen te werken. De afgelopen maanden vonden diverse gesprekken plaats, waardoor de juiste balans is teruggekeerd, ervaren de partijen.

Overleg op constante basis

In de toekomst vindt op constante basis weer overleg plaats. Op die manier kunnen in een vroegtijdig stadium nieuwe initiatieven voor de inrichting en ontwikkeling van Nationaal Landschap Hoeksche Waard door het platform geopperd en besproken worden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer