Kassenkunst Klazienaveen

Het was afgelopen zondag feest in de kassen van Klazienaveen. Stichting Tuinbouw Emmen hield er voor de 14e keer Kunst in de Kas.

Kassenkunst+Klazienaveen
© stichting tuinbouw emmen

Die dag werden de kassen op 8 locaties gebruikt voor zang, dans, muziek en beeldende kunst. Het evenement trok ook dit jaar weer duizenden bezoekers.

In 8 kassen werd niet alleen geëxposeerd. De meer dan 100 deelnemende kunstenaars, afkomstig uit diverse disciplines, waren allemaal ook zelf aanwezig voor uitleg of gaven demonstraties en workshops.

Entertainment

Ook was dit jaar weer een groot aanbod van entertainment met onder meer een optreden van de groep Bikouta met traditionele zang, muziek en dans uit Kongo.

Veel aandacht ging uit naar het optreden van de Nederlands kampioen goochelen Dennis Oosterwold. Maar ook de demonstraties graffiti en breakdance werden door het publiek erg gewaardeerd. Het maakte Kunst in de Kas ook in 2012 weer tot een groot feest.

Startsein

Wethouder cultuur Henk Jumelet van gemeente Emmen gaf om 13 uur het startsein bij de regionale proeftuin in Klazienaveen. Hij 'schilderde' de tentoonstelling open samen met contactclown Coosje.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer