Cement gedumpt op Sallandse Heuvelrug

Op een parkeerplaats op de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal is ongeveer een halve aanhanger vol cement gedumpt. Dat meldt RTV Oost.

Volgens boswachter Spijker gaat het waarschijnlijk om een restant van een particuliere verbouwing, dat in de natuur is achtergelaten.

Spijker denkt dat het moeilijk is tegen te gaan, maar zegt wel uiterst alert op dergelijke overtredingen te zijn. Het cement wordt binnenkort verwijderd.

<object data="data:application/x-silverlight," type="application/x-silverlight-2" width="415" height="252"><param name="source" value="http://www.rtvoost.nl/player/RTVOostPlayer.xap"/><param name="background" value="white" /><param name="enableHtmlAccess" value="true" /><param name="minRuntimeVersion" value="3.0.40818.0" /><param name="autoUpgrade" value="true" /><param name="InitParams" value="source=http://www.rtvoost.nl/media/sl.aspx?type=nieuws&id=148297" /><a href="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=149156&v=3.0.40818.0" style="text-decoration: none;"><img src="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=108181" alt="Get Microsoft Silverlight" style="border-style: none" /></a></object>

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer