Bezoekersaantal Floriade op schema

Voor Floriade 2012 zijn tot nu toe 1.174.623 tickets verkocht. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Daarmee zit het evenement op schema.

De Floriade-organisatie is tevreden dat dit aantal al op de helft van openstelling is bereikt. Om rendabel te draaien, heeft de organisatie zo'n 2 miljoen bezoekers nodig.

Algemeen directeur Paul Beck van Floriade 2012 is opgetogen. 'Een meer dan uitstekend resultaat, waarmee we de zomerperiode met een bijzonder goed gevoel en het volste vertrouwen ingaan. De conclusie is dan ook dat we, ondanks het slechte weer in het voorseizoen, uitstekend hebben gescoord.'

Groepsreizen

'De maanden juli en augustus zijn echter enorm belangrijk voor ons,' zegt Beck. 'Terwijl de eerste 3 maanden veel groepsreizen werden afgelegd aan de Floriade zullen nu de individuele bezoekers moeten komen. Het weer in de komende 3 maanden moet ons dan wel goedgezind zijn'

De waarderingscijfers van de bezoekers zijn hoog, meldt de organisatie. De medewerkers worden gewaardeerd met het cijfer 9. Het algehele bezoek met 8,5.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer