Familiedag Eemshaven trekt 500 leden

De familiedag van LTO Noord Groningen heeft vandaag 500 mensen naar de Eemshaven getrokken. Het was de eerste keer dat LTO Noord Groningen een dag voor leden en hun gezinnen organiseerde.

Familiedag+Eemshaven+trekt+500+leden
© Nieuwe Oogst

Terwijl hun ouders in een paviljoen luisterden naar de toespraken van voorzitter Hilbrand Sinnema van LTO Noord Groningen, demissionair staatssecretaris Henk Bleker en bestuursvoorzitter Theo Koekkoek van Agrifirm, vermaakten tientallen kinderen zich op de www.tjarietstee.nlTjarietstee in Roodeschool, een akkerbouwbedrijf met professionele kinderopvang.

Groningen bruist

Thema van de dag was: Groningen bruist!, de economische ontwikkelingen in en rondom de Eemshaven. Na de lezingen, kregen leden een rondleiding door onder andere de moutfabriek van Holland Malt. Ook was er een mini-workshop over zonne-energie en windenergie en konden de Groningers met de speedboot of sleepboot mee.

Betrokken

Tijdens een hapje en drankje waren veel positieve geluiden over de dag te horen. Een van de redenen om te kiezen voor een familiedag is volgens voorzitter Hilbrand Sinnema van LTO Noord Groningen dat de hele familie betrokken is bij het bedrijf.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 12°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 11°
  50 %
 • Woensdag
  18° / 8°
  30 %
Meer weer