Van Donselaar nieuw Utrechts bestuurder

Melkvee- en kalverhouder Bert van Donselaar uit Woudenberg is vorige week aangetreden als nieuw lid van het Provinciaal Bestuur van LTO Noord Utrecht.

Van Donselaar (48) heeft een bedrijf met 90 melkkoeien en 200 rosékalveren. De veehouder uit Oost-Utrecht volgt in het bestuur Martin Wolleswinkel uit Renswoude op als vertegenwoordiger dierlijk intensief. Momenteel is hij vicevoorzitter van afdeling De Liniedijk.

'Ik vind het erg belangrijk dat agrarische bedrijven die zich willen ontwikkelen en uitbreiden de ruimte krijgen van de overheid', benoemt Van Donselaar een grote drijfveer voor het aannemen van deze bestuursfunctie.

Motivatie

'In mijn gebied zat de landbouw 15 jaar op slot. Ik heb hard gestreden voor mijn bedrijfsontwikkeling. De laatste tijd waait er een andere wind in de provincie en lijkt landbouw meer ruimte te krijgen', stelt het nieuwe bestuurslid.

'Mede dankzij LTO Noord. Dat motiveert mij aan de slag te gaan in de belangenbehartiging.'

Portefeuilleverdeling

Het provinciaal LTO Noord bestuur heeft nog geen nieuwe portefeuilleverdeling gemaakt. Dat gebeurt zodra ook de nieuwe provinciaal bestuurder voor plantaardig intensief bekend is.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer