Internationale Streekmarkt Le Puy en Velay

De dag van de Internationale Streekmarkt in Le Puy en Velay vond afgelopen zaterdag plaats. Daarbij was een groep streekmarktproducenten uit Twente aanwezig.

De Nederlandse delegatie stond samen met de Slovenen onder een tentoverkapping. 'De markt kwam traag op gang, maar toen het toch begon te lopen, werd het erg druk', blikken Jan en Betsie Keuper terug.

Naar schatting bezochten 10.000 personen de streekmarkt. 'De door ons gepresenteerde producten vielen bij de Fransen en de vele buitenlanders goed in de smaak', geven de kaasmakers aan.

Dankwoorden

Na afloop van de markt werden alle medewerkers uitgenodigd op het plein voor het stadhuis. Daar werden nog verschillende toespraken en dankwoorden gehouden en gesproken, onder meer door de burgemeester van Le Puy en Velay en Antje Grolleman, namens Leader.

De volgende dag terug in de bus naar Twente waren alle deelnemers het erover eens dat het een interessante en leerzame reis was geweest. 'Eentje die zeker voor herhaling vatbaar is', geven Jan en Betsie Keuper aan.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer