Ramaker kampioen veebeoordelen 30+

Arnoud Ramaker is gisteren in Kring van Dorth Kampioen veebeoordelen voor 30 plus geworden. De zeer geslaagde en gezellige dag is de enige wedstrijd voor 30 plussers in heel Nederland.

Ramaker+kampioen+veebeoordelen+30%2B
© JVC Gelderland

Jaarlijks houdt JVC Gelderland deze wedstrijd voor koeienliefhebbers die te oud zijn voor reguliere wedstrijden. Gert ten Have en Gerrit van de Kolk jureerden de wedstrijd bij familie De Winter.

Hoog niveau mondeling

Na de ochtendronde mochten 9 deelnemers door naar de mondelinge (middag) ronde. Het niveau van de mondelinge toelichtingen was van een zeer hoog niveau. De cijfers varieerden wel sterk, van een 6,0 tot 9,5!

Een 9,5 werd zelfs aan 2 deelnemers toegekend, beiden uit de Betuwe. Voor Ramaker was de 9,5 voldoende om de nummer 1 van de ochtendronde, Herbert Oonk, te verslaan. Met 13 punten verschil werd Ramaker kampioen.

Voldoende afstand

Met een 8,3 hield Oonk wel voldoende afstand van de andere Betuwse deelnemer, Dick van Deelen (9,5 punten). Met 2 punten verschil werd Oonk tweede en Van Deelen derde. Hans Reinders en Erik Luiten behaalden ook de top 5.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer