Dode man in weiland Arnhem (video)

In een weiland tussen Arnhem en Velp is vanmorgen een dode man gevonden. De politie sluit een misdrijf niet uit en is een onderzoek begonnen. De lugubere vondst werd even na 5 uur gedaan door voorbijgangers, meldt Omroep Gelderland.

Het lichaam lag in een weiland aan de Broekdijk, onder de IJsselbrug in de A12. De politie onderzoekt de zaak vanwege de omstandigheden waaronder het lichaam is gevonden.

Het lichaam is overgebracht naar een onderzoekscentrum. Daar moet meer duidelijk worden over de identiteit van de man en de doodsoorzaak.

<embed src="http://www.omroepgelderland.nl/player.swf" width="419" height="296" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="controlbar=over&stretching=uniform&file=http://content.omroep.nl/omroepgelderland/items/video/2012/04/120418_Dode_Westervoortsebrug_A12.mp4&title=Dode gevonden in weiland in Arnhem&image=http://www.omroepgelderland.nl/upload_mm/7/9/6/cid1492711_image1_528x296.jpg&skin=http://www.omroepgelderland.nl/og_new.swf&plugins=http://www.omroepgelderland.nl/embedPlugin&embed.playerlocation=http://www.omroepgelderland.nl/player.swf"/>

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer