OTC+en+Van+Rijn+op+Fruit+Logistica
© tja

OTC en Van Rijn op Fruit Logistica

Organic Trade Company (OTC) Holland en Van Rijn Group presenteren deze week gezamenlijk hun activiteiten op Fruit Logistica 2012 in Berlijn.

OTC-Holland en Van Rijn Group maakten in 2011 bekend een strategische alliantie met elkaar aan te gaan. Als gevolg hiervan delen beide bedrijven een stand tijdens de Fruit Logistica.

Fred Kloen, Commercieel Directeur van OTC-Holland, licht toe: 'De speciaal ontworpen duo-stand weerspiegelt deze intentie van beide bedrijven. De stand is ruim en modern, waarbij zowel Van Rijn als OTC genoeg ruimte hebben ieders eigen specialismen te tonen.'

Biologische groeten en fruit

OTC-Holland koos ervoor de stand een duurzaam karakter te geven door het gebruik van bamboo. 'Dit sluit zeer goed aan bij onze kernactiviteiten van de vermarkting van biologische groente en fruit', geeft Kloen aan.

Beide bedrijven presenteren op de Fruit Logistica bij stand B-06 hal 3.2.verschillende verpakkingsvarianten, retailconcepten en nieuwe producten. Uiteraard presenteren ze ook het vertrouwde assortiment van biologische appels, peren, druiven, citrus, uien, witlof en verscheidene exoten.

Weer

 • Zondag
  3° / -2°
  20 %
 • Maandag
  4° / 2°
  40 %
 • Dinsdag
  4° / 0°
  10 %
Meer weer