Yvon Jaspers klikt met erfbetreders

Erfbertreders hebben de klik te pakken met de 'Boer zoekt Vrouw'-presentatrice Yvon Jaspers. Jaspers diepte samen met ZLTO-adviseur Antoon Sanders uit welke voorwaarden nodig zijn om echt contact te maken met boeren.

Zo'n 200 leden van www.agrivaknet.nlAgrivaknet luisterden met aandacht naar de ludieke openingsact van het duo tijdens hun jaarlijkse conferentie. Deze vindt vanmiddag plaats bij ZLTO in Den Bosch.

Japsers en Sanders trokken parallellen tussen scènes uit het populaire tv-programma en het landen van adviezen bij de boer.

Geen spel

Sanders noemde dit 'het spelen van het spel'. Jaspers was het daar echter absoluut niet mee eens: 'Wij komen op het boerenerf liefde verkopen. Dat is voor onze boeren een serieuze aangelegenheid. Zoiets is echt niet anders dan dat jullie adviezen proberen te verkopen.'

Een tip van Jaspers was om vertrouwen te winnen van ondernemers door jezelf te zijn. 'In de filmpjes tonen wij onze boeren en hun bedrijf zoals ze echt zijn: dan is de kans het grootst dat de juiste mensen geraakt worden en een brief gaan schrijven. Het vinden van de klik is een kunst.'

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
Meer weer