Apeldoorn nieuwe thuisbasis Reesink

Wie aan distributeur Reesink Technische Handel denkt, denkt aan Zutphen. Maar dat moeten we vergeten. Het personeel verhuisde 16 januari naar de nieuwbouw in Apeldoorn. De officiële opening is in juni.

Apeldoorn+nieuwe+thuisbasis+Reesink
© Nieuwe Oogst

Reesink Technische Handel importeert diverse A-merken landbouwwerktuigen, zoals Kuhn, Rauch, Einböck, Knoche, Hauer en Bergmann. Wat nu nog aan landbouwmachines in Zutphen staat, wordt de komende maanden nog zoveel mogelijk van daaruit geleverd.

De gebouwen in Zutphen werden te klein, onder andere omdat landbouwmachines steeds groter worden. Directeur Arjan Mulder: 'Met een nieuwbouw van 10.000 vierkante meter gaan we er qua ruimte fors op vooruit. De werkplaats, de showroom en de scholingsruimte zijn nu 2 keer zo groot.'

Autosnelwegen

Het pand is functioneel en ruim van opzet. Netjes, maar bewust niet te luxe. Mulder: 'We moeten kijken naar de sector waarin we werkzaam zijn. Het is een pand voor dealers om klanten mee naar toe te nemen. Boeren en loonwerkers moeten zich hier thuis voelen.'

De nieuwbouw staat op het bedrijventerrein Ecofactorij, aan de zuidoostkant van Apeldoorn. 'Een A-locatie, want het pand ligt aan de kruising van de autosnelwegen A-1 en A-50. We zijn daardoor goed bereikbaar', zegt Mulder.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 8°
  10 %
 • Donderdag
  17° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  20° / 8°
  0 %
Meer weer