Groene Hart Bureau dicht

Het Groene Hart Bureau voor Toerisme heeft haar deuren gesloten. De promotie van het Groene Hart ligt sinds 20 januari dit jaar bij VVV-vestigingen in Gouda, Woerden, Oudewater, Schoonhoven, Montfoort, Haastrecht en IJsselstein.

Het Groene Hart Bureau voor Toerisme kampte al met financiële problemen. De regionale promotie, inclusief de website www.groenehart.nlgroenehart.nl en 'De Maand van het Groene Hart' - 17 maart tot 30 april 2012 - worden door programmabureau Groene Hart en stichting 'Groene Hart, kloppend hart' voortgezet.

Marketing

Er is de afgelopen 3 jaar flink geïnvesteerd in de marketing van het Groene Hart. En met resultaat, vinden de 3 Groene Hart-provincies Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. 'De bekendheid van en het bezoek aan het Groene Hart namen duidelijk toe', meldt het programmabureau van de overheden in een persbericht.

De gemeenten onderkennen het belang van samenwerking en de kracht van het Groene Hart merk. De provincies willen samen met de gemeenten kijken hoe dit in de nieuwe situatie 'het best kan worden gewaarborgd'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer