Heyboer start pilot HeyVision

Gewasbeschermingsfirma Heyboer in Flevoland start komend jaar een pilot met het online registratieprogramma HeyVision.

Met HeyVision kunnen klanten van Heyboer via www.heyboerbv.com www.heyboerbv.com hun eigen teeltregistratie bijhouden. Teeltadviseur Hans Ardon gaf gisteren een toelichting op de internetapplicatie tijdens een voorlichtingsbijeenkomst van Heyboer in Dronten.

Gebruikers van HeyVision kunnen hun adviseurs laten meekijken met de teeltregistratie. 'Na een bedrijfsbezoek plaatsen we een verslag met onze waarnemingen en daaraan verbonden adviezen direct in het systeem', geeft Ardon aan.

Goed overzicht

Volgens Ardon heeft een akkerbouwer met HeyVision altijd een goed overzicht van alle maatregelen die zijn genomen op een bepaald perceel. 'Met 1 druk op de knop is een afdruk te maken voor afnemers, verwerkers of bijvoorbeeld voor Global GAP.'

Afgelopen jaar is de software voor HeyVision uitgebreid getest. Vanaf 2012 gaat de pilot plaatsvinden bij vermoedelijk zo’n 10 akkerbouwklanten in Flevoland.

Extra communicatiemogelijkheid

Als alles goed functioneert breidt Heyboer het gebruik van HeyVision de komende jaren geleidelijk uit. 'We zien het als extra communicatiemogelijkheid tussen de teler en de adviseur', zegt Ardon. 'Het zal echter nooit ten koste gaan van de persoonlijke contacten met onze klanten.'

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer