Erepenning Dronten voor Jannes Topper

Drontenaar Jannes Topper heeft de Erepenning van de gemeente Dronten ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn jarenlange bestuurlijke inzet in onder andere organisaties in de landbouw.

Topper was in het verleden 6 jaar secretaris van NLTO-afdeling Dronten. Van 1981 tot 1991 was hij bestuurslid van de Onderlinge Veenkoloniale Hagelverzekeringsmaatschappij. Deze ging in 1991 op in Agriver, waar hij tot eind 2010 bestuurslid was.

De akkerbouwer was bestuurslid van VVB Flevoland. Momenteel is hij voorzitter van de onderzoeksprogrammeringscommissie Akkerbouw voor Flevoland en Noord-Holland. Na een periode in het bestuur van Agrico is Topper momenteel lid van de Raad van Beheer van Agrico.

Vanuit het landbouworganisatieleven wordt Topper gekenschetst als een 'fijn en verstandig mens om mee te werken, een trouwe voorzitter, een zeer integer en betrokken man'.

EHBO

Andere functies waarvoor Topper is geëerd met de Erepenning: 40 jaar bestuurlijk actief en als lid van EHBO Dronten, waarvan hij medeoprichter was, oprichter van Scouting Dronten en bestuurlijk actief voor de Old Fellows in Dronten.

Topper (geboren in 1946) kwam in 1962 vanuit Hoogezand naar Dronten. Aan de Hondweg had hij 37 jaar lang een akkerbouwbedrijf. Dit bedrijf oefent hij momenteel in maatschap met zijn zoon uit.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer