Zwaardere trekkers voor Europa

Agribex in Brussel was goed voor ruim 120.000 bezoekers, waarvan tussen de 8000 en 10.000 uit Nederland. Voor New Holland was Agribex een thuiswedstrijd.

Zwaardere+trekkers+voor+Europa
© Hendrik Begeman

Op de persconferentie liet New Holland weten dat de verkopen van de trekkers en de oogstwerktuigen aanzienlijk zijn gestegen ten opzichte van vorig jaar. In Nederland groeide New Holland met de hakselaars zelfs tot marktleider.

New Holland merkte op dat er ook in Europa een groeiende belangstelling is voor de zwaardere trekkers, zoals de T9 serie kniktrekkers. Deze serie is sinds september klaar voor de Europese markt.

CVT-transmissie

De zwaarste serie in de standaardmodellen is bij New Holland de T8, met maximum vermogens van 300 tot 420 pk. Er is keuze uit 3 verschillende powershift transmissies en vanaf eind volgend jaar ook een CVT-transmissie.

In het lagere segment heeft New Holland de T5-serie (99 tot 114 pk) en de wat eenvoudiger tegenhanger TD5-serie (65 tot 113 pk) volledig onder handen genomen. Ze zijn voorzien van een nieuwe cabine met meer zicht.

Grootpakpers

New Holland liet weten dat de grootpakpersen in de loop van 2012 leverbaar worden met het CropIdea-systeem. Dat wil zeggen dat ieder baal een etiket meekrijgt waarop onder andere het gewicht, het vochtgehalte en de herkomst staan vermeld.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / -1°
  25 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  25 %
 • Donderdag
  14° / 10°
  80 %
Meer weer