Thema De Brief

Het kerstkatern van Nieuwe Oogst heeft het thema 'De Brief'. Lezers kunnen meedoen aan verhalen in dit bijzondere katern, als ze ervaringen hebben rond een brief.

Thema+De+Brief
© BenB Buitengewoon

Een brief heeft een lading. Die kan zakelijk zijn, vriendschappelijk, ontroerend, boos... Er zijn heel veel invalshoeken om over bijzondere of heel gewone brieven te vertellen. Soms is het mooi alleen over de brief te vertellen, soms om ook een fragment te citeren.

Natuurlijk gaat de redactie met respect om met persoonlijke zaken. Een redacteur maakt het verhaal samen met de briefschrijver of -ontvanger. Het is zelfs mogelijk dat de brief nooit verstuurd is of alleen maar in het hoofd van de schrijver speelde.

Emoties

Deskundigen vertellen in het katern over de waarde van het uitdrukken van emoties en het vastleggen van belangrijke zaken in een brief.

Met vragen over en reacties op het thema kunt u contact opnemen met de redactie via e-mail jtonjes@ltonoord.nl of redactie@ltonoord.nl of herman.van.dinther@zlto.nl of bel (088) 888 6666.

2 deelnemers met mooie themaverhalen in het katern krijgen een weekend voor 2 personen bij www.bb-buitengewoon.nlBed and Breakfast Buitengewoon in Zeewolde.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer