Minisymposium paarden Den Bosch

Het effect op paarden van mensen met een beperking en een verschil in leergedrag tussen gedomesticeerde en wilde paarden. Dat komt aan bod op een minisymposium, 14 oktober in Den Bosch.

Christiane Baars, onderzoeker aan de Wageningen Universiteit, vertelt over het effect van kinderen en volwassenen met een beperking op de hartslag bij therapeutische paarden.

Svenja Schütz van het Nederlands Hippisch Kenniscentrum (NHK) praat vervolgens de aanwezigen bij over een casus-studie rond het gebruik van websites en social media.

Leergedrag

Lisa McKenna van het Equine Research and Information Centre in Noord-Engeland sluit het minisymposium af met een betoog over een vergelijking van het leergedrag tussen wilde paarden en gedomesticeerde paarden.

Het minisymposium wordt op 14 oktober gehouden in bij het Nederlands Hippisch Kenniscentrum in het ZLTO-gebouw, Onderwijsboulevard 225 in Den Bosch. Iedereen is vanaf 13 uur welkom, de eerste spreker start om 13.30 uur. Aanmelden is verplicht en kan tot woensdag via Christiane.baars@wur.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer