Webinar: Sturen op een duurzaam verdienmodel in de melkveehouderij

Van weidegang tot CO2-uitstoot: hoe navigeren we naar een toekomstbestendige melkveehouderij? Aan welke knoppen kun je als melkveehouder draaien om te sturen op duurzaamheid en hoe gebruik je daar de uitkomsten van de Kringloopwijzer bij? Rabobank en Nieuwe Oogst stellen deze vragen centraal tijdens een webinar op maandag 1 juli 2024.

Webinar%3A+Sturen+op+een+duurzaam+verdienmodel+in+de+melkveehouderij
© Rabobank

Duurzaamheidsprestaties worden binnen de melkveehouderij steeds vaker gestimuleerd en beloond aan de hand van de Kringloopwijzer. Hoe zijn melkveehouders bezig met duurzaamheid en welke stappen nemen zij? En hoe kijkt en beoordeelt Rabobank de duurzaamheidsprestaties van klanten? Deze vragen komen aan de orde tijdens het webinar van Rabobank en Nieuwe Oogst.

Tafelgasten zijn: Alex Datema (directeur Food & Agri bij Rabobank), Frank Verhoeven (directeur Boerenverstand Onderzoek & Advies), John Koeleman (melkveehouder in Geesteren en bestuurslid van Vruchtbare Kringloop Oost), Minke van der Stok (melkveehoudster in Haastrecht met camperplaats en paardenrusthuis), Martijn Vermeer (melkveehouder in Venhorst en betrokken bij AgroProeftuin de Peel) en Daniëlle Duijndam (sectormanager Melkveehouderij bij Rabobank).

Esther de Snoo, hoofdredacteur Nieuwe Oogst, gaat met hen in gesprek over de keuzes die je als melkveehouder kunt maken en wat dit oplevert voor bedrijf en omgeving. Aanmelden voor het webinar kan hier: Sturen op een duurzaam verdienmodel in de melkveehouderij. Het webinar begint om 20 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  23° / 14°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 17°
  50 %
Meer weer