Prijs voor digitale assistent op GreenTech

De digitale assistent van biologische gewasbeschermingsbedrijf Koppert heeft de Concept Award gewonnen op de internationale tuinbouwtechnologiebeurs GreenTech in Amsterdam.

Prijs+voor+digitale+assistent+op+GreenTech
© Koppert

Volgens de jury is de digitale assistent van Koppert een baanbrekende digitale service die telers elk moment van de dag toegang biedt tot directe antwoorden op gewasbeschermingsvragen. De Concept Award van de GreenTech erkent innovaties die nog niet op de markt zijn en die de meeste potentie hebben voor een succesvolle introductie binnen twee jaar.

Datascientist Thomas Verschoor van Koppert mocht de prestigieuze prijs in ontvangst nemen in de RAI in Amsterdam. Hij vertelde daarbij dat het project voor de ontwikkeling van een digitale adviesdienst vorig jaar is begonnen. De tool wordt ontwikkeld in samenwerking met telers die directe feedback geven vanuit het veld.

De digitale assistent is volgens de medewerkers van Koppert ontworpen voor de moderne teler en zal toegankelijk zijn via zowel tekst als spraak op mobiele en desktopapparaten. Het is de bedoeling om de eerste versie van de tool te introduceren in de tweede helft van 2024. Vanaf de introductie wordt de digitale assistent regelmatig uitgebreid en geüpdatet.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  20 %
Meer weer