POAH! Valtra Valmet 6400

Deze week in POAH: Dit is de Valtra Valmet 6400 van Lars Houwers uit het Gelderse Aalten. De trekker is gebouwd in 1997 en heeft 100 pk. 'Valtra's zijn mooie trekkers. Dit is een mooi type met goed geluid', vindt Houwers. De trekker is eigenlijk van zijn opa. Die vond hem eerst niet mooi. 'Nee dat klopt, maar toen hij er een rondje mee had gereden, was hij om', lacht Houwers.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer