POAH! Massey Ferguson 3050

Deze week in POAH!: De Massey Ferguson 3050 van vader Michael en zoon Rijk Dobbe uit De Zilk bij Lisse. De Massey uit 1988 telt 72 pk. Samen met zijn vader bewerkt Dobbe de kopakker van het land. 'Het geluid van een ronkende motor is gewoon donders mooi', verwoordt Dobbe.

'Tegenwoordig zijn trekkers rond en gestroomlijnd, dat vind ik niet zo mooi. Dit model is vierkant. Het is een van de eerste trekkers met een boordcomputer, daar zitten handige functies op.'
POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer