Volg het debat over de landbouwbegroting

De Tweede Kamer en demissionaire ministers Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) en Piet Adema (LNV) debatteren woensdag en donderdag over de landbouwbegroting voor 2024. LTO Nederland roept partijen op te kiezen voor een koerswijziging in het landbouwbeleid.

Volg+het+debat+over+de+landbouwbegroting
© Dirk Hol

Gezien de demissionaire status van het kabinet verwacht LTO een beleidsarme begroting. 'Er worden enkele aardige stappen gezet, zoals voor jonge boeren, de biologische sector en groenblauwe diensten. Maar, gezien het feit dat het om eenmalig geld of een beperkt startbudget gaat, hebben deze stappen wat LTO betreft toch een ietwat symbolisch karakter.'


• Lees een voorbeschouwing op het begrotingsdebat

Hieronder of via Debat Direct is het debat live te volgen.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer