Stallenbouwer Huisman neemt branchegenoot over

Huisman Gemert neemt concurrent Qwinpro over. Hierdoor ontstaat een landelijk opererende onderneming die actief is in de bouw van stallen, loodsen, schuren, asbestsanering, renovatie en het leveren van bouwmaterialen.

Stallenbouwer+Huisman+neemt+branchegenoot+over
© Huisman Gemert

Door de overname van het in het Overijsselse Heino gevestigde Qwinpro versterkt Huisman zijn positie in oosten en noorden van het land. Het bedrijf gaat voortaan verder onder de naam Huisman Qwinpro en telt in de nieuwe combinatie twee vestigingen met honderd medewerkers.

Huisman Gemert is internationaal actief met het leveren van prefab hallen. Deze zijn geleverd aan klanten in Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië, Polen, Bosnië, Gambia, Suriname, Curaçao en Canada. Qwinpro levert voornamelijk bouwmaterialen en dak- en gevelsystemen.

'Qwinpro wordt in de nabije toekomst een volwaardige Huisman-vestiging met behoud van volledige werkgelegenheid en zal het complete gamma aan producten en diensten aanbieden. Samen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en kunnen we gestaag verder groeien', zegt algemeen directeur Richard Huisman van Huisman Gemert over toekomstplannen van de nieuwe onderneming.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  20° / 8°
  10 %
 • Maandag
  21° / 10°
  5 %
 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
Meer weer