Transportonderneming AB Texel breidt uit in het Verenigd Koninkrijk

Logistiek dienstverlener AB Texel neemt in het Verenigd Koninkrijk de transport- en opslagactiviteiten over van transportbedrijf Aitken & Merry Contractors, dat is gespecialiseerd in agrarische producten.

Transportonderneming+AB+Texel+breidt+uit+in+het+Verenigd+Koninkrijk
© AB Texel

AB Texel UK neemt naast de transportactiviteiten ook de twintig medewerkers, het wagenpark, het terrein met een opslagcapaciteit van 22.000 ton en de gebouwen in het Britse Rutland over van Aitken & Merry Contractors.

Met deze overname breidt AB Texel UK zijn dienstverlening uit, met name op het gebied van kippertransport. De medewerkers van Aitken & Merry Contractors zijn gespecialiseerd in het vervoer van agrarische producten als granen en koolzaad. Daarmee vormen zij een toevoeging voor AB Texel UK.


Meer dan honderd trucks

Bij AB Texel UK zijn 120 medewerkers in loondienst. Zij beschikken over een wagenpark van meer dan honderd trucks en onderlossers en kippers. De onderneming is gevestigd in Whittlesey, middenin de grootste aardappelregio in het Verenigd Koninkrijk.

De AB Texel Group in zijn geheel heeft 2.200 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Frankrijk.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Maandag
    19° / 8°
    40 %
  • Dinsdag
    18° / 10°
    20 %
  • Woensdag
    17° / 8°
    10 %
Meer weer