Samenwerking tafelaardappelen wordt verenigd in PotatoNext

PotatoNext is de nieuwe naam voor de coöperatie waarin de aardappelbedrijven Agrico en Nedato en verpakkingsbedrijf Leo de Kock hun activiteiten op het gebied van gangbare consumptieaardappelen samenbrengen.

Samenwerking+tafelaardappelen+wordt+verenigd+in+PotatoNext
© © Rein Geleijnse Fotografie

De samenwerking werd enkele weken geleden al aangekondigd. Met het bekendmaken van de nieuwe naam is nu ook de directie van PotatoNext benoemd. De coöperatie zal worden geleid door Jan Bijleveld en Mariska Werring. Beiden zijn nu nog directieleden bij Leo de Kock. De rest van het managementteam bestaat uit medewerkers van Leo de Kock en Nedato.

Naast de naam is ook een nieuw logo onthuld. Het beeldmerk toont een infinity-teken dat symbool staat voor samenwerking en verbondenheid. Binnenkort worden telers, klanten en leveranciers verder geïnformeerd over de overgang van alle activiteiten met betrekking tot gangbare tafelaardappelen naar de nieuwe coöperatie.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  23° / 14°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 17°
  50 %
Meer weer